I jashtëzakonshmi Haaland, CEO i Bundesligas provokon: Tani, e lehtë ta dallosh! Ku ishit më përpara?

21 Maj 2020
14:21
Telesport

Administratori i Bundesligas, Christian Seifert, në një intervistë të dhënë për “Marca” ka folur në lidhje me rifillimin e Bundesligas, zhvillimet e fundit dhe procedura që ka qenë shembullore.

Por, i ngacmuar edhe për Haaland, që po shkëlqen te Borussia Dortmund dhe është ende tepër i ri, ka thumbuar: “Tani është e lehtë të thuash qqë është një futbollist tepër i fortë, por pse të mos e mendonin përpara ekipet? Ajo ishte gjëja më e vështirë dhe e vërteta është që Borussia Dortmund u tregua vërtet e aftë dhe meriton përgëzime”..

Lajme të tjera

Lajmet e fundit