I la Ferrarin lavazhierit, ai ia bën copash! Surpriza e pakëndshme e portierit italian

11 Janar 2021
22:41
Telesport

Histori e pabesueshme për portierin e Genoa Federico Marchetti.

Ish-portieri i Lazios e kishte lënë Ferrari 812 Superfast në Via Merano për tu larë në lavazh.

Marchetti, la Ferrari del portiere distrutta mentre lui si allenava. FOTO |  Sky Sport

E gjitha është mirë përveç që, duke e sjellë përsëri, njeriu që po e ngiste atë u përplas me transenë në hyrje të rrugës, duke dëmtuar gjithashtu disa makina të tjera, të paktën pesë, të parkuara në anën e kundërt të rrugës përmes Pacoret de Saint Bon , pranë aeroportit të Genova-s.

Genoa, Marchetti: la sua Ferrari da 300mila euro distrutta dall'addetto  dell'autolavaggio

Corriere della Sera raporton se oficerët e policisë bashkiake ndërhynë në vend për ndihmat. Makina e Marchetti u dëmtua rëndë dhe gati u shkatërrua.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit