Ilary Blasi dhe i dashuri i saj i ri i shkuan në restorant pa prenotuar, flet miku historik i Tottit: Sa arrogante kjo sjellje…

14 Mars 2023
8:00
Alfred Lleshi
back button

Ilary Blasi ka darkuar në një restorant të njohur në Romë, saktësisht në restorantin “Il Tartarughino”, drejtor artistik i të cilit është Alex Nuccetelli, miku historik i Francesco Tottit.

“Së pari më njoftoni, pastaj hajdeni në restorantin tim? Unë shoh pak arrogancë në këtë sjellje”, – deklaroi Nuccetelli për zgjedhjen e prezantueses së Mediaset, e cila nuk kishte rezervuar paraprakisht ndonjë tavolinë me të dashurin e saj Bastian, motrat Melory e Silvia, si dhe një grup miqsh.

Alex nuk e vlerësoi këtë arrogancë, sipas tij: “Unë kurrë nuk shkova në dhomën ku ata po darkonin. Gjithashtu sepse kishte njerëz që nuk kisha dëshirë t’i takoja”.

Alex Nuccetelli komentoi lidhjen mes Blasi dhe të dashurit të saj të ri: “Mendoj se kanë një marrëdhënie të ndryshme nga ajo që Ilary kishte me Tottin. Ai më duket si një djalë i ri. Francesco ishte një burrë, që merrte të gjitha përgjegjësitë”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit