Gossip

Ish-ylli i Liverpool publikon videot “hard” të xhiruara me gruan. Fiton 6.77 euro për minutë

Ish-futbollisti i Liverpool, Jermainë Pennant, 35 vjeç, ka nxjerr online një seri videosh “hard” të xhiruara me gruan e tij Alice Goodëin, 32 vjeç, për spektatorët që paguajnë deri në 6 sterlina (6,77 euro) për minutë. Jermain është treguar i kujdesshëm duke mos e nxjerrë në asnjë moment fytyrën e tij, por dora e tij me tatuazhin “Love” duket qartë. Video është transmetuar në një faqe interneti pornografike nëpërmjet një webcam dhe mund të shihej vetëm nga kilentë që ishin të gatshëm të paguanin. Pennant është martuar me Alice në majin e 2014-ës pasi ka lënë për të fejuarën lara Murphy, mamaja e djalit të tij.

Alice Goodwin

Alice Goodwin

Më shumë nga Gossip