“Ja çfarë ka ndryshuar me Messi-n”, Neymar: Në kohën e lirë nuk shikoj futboll

17 Shtator 2022
10:37
Denis Hakanaj
back button

Intervista me DAZN e raportuar nga Marca për sulmuesin e PSG-së dhe Brazilit, Neymar. Disa tema të trajtuara nga O’Ney, duke përfshirë ndikimin dhe mjedisin në Paris të mikut dhe shokut të tij të skuadrës, Lionel Messi, por edhe disa detaje mbi qejfet e tij jashtë fushës.

MESSI – Në lidhje me transferimin e Mess-it në Paris, vështirësitë e para dhe gjendja aktuale: “E njoh mirë Leon”, e ka nisur Neymar.

“Dhe një ndryshim si ai që bëri ai është i vështirë. Ai kishte jetuar në Barcelonë për një kohë të gjatë me familjen dhe fëmijët e tij.

“E vërteta është se një ndryshim i tillë është vërtet i vështirë. Por tani mendoj se ai është më mirë dhe ndihet më shumë si në shtëpinë e tij. Unë dua që ai të argëtohet”.

PËRTEJ FUTBOLLIT – Nga Pleshti te çështjet personale me një kalim të këndshëm në lidhje me atë që i pëlqen të bëjë jashtë fushës:

“Nuk kam qenë kurrë një person që kur ndalon, fillon të shikojë ndeshje futbolli, gjithmonë kam luajtur dhe më pas kam bërë gjëra të tjera.

“E vërteta është kjo dhe nuk më pëlqen as kur miqtë e mi duan të shikojnë ndeshjen, ata i shikojnë gjithmonë. Por unë them ‘Jo, do të bëjmë diçka tjetër tani. Le të shohim një film'”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit