“Ja tre gjërat që dua nga Milani im”, Pioli prezantohet dhe jep një mesazh për tifozët!

Milan

“Ja tre gjërat që dua nga Milani im”, Pioli prezantohet dhe jep një mesazh për tifozët!

09 Tetor 2019
13:40
Telesport
09 Tetor 2019
13:40
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera