Jo vetëm merkato futbollistësh dhe trajnerësh, Al-Hilal punëson një nga menaxherët më të mirë evropianë!

29 Nëntor 2023
19:13
Telesport
back button

Nënshkrimi i fundit i madh i futbollit saudit nuk është një lojtar, por një nga menaxherët më të rëndësishëm të Evropës. Esteve Calzada është CEO i ri i Al Hilal, klubi më i rëndësishëm në Ligën Saudite Pro dhe liderët aktualë te renditjes.

Gjatë 12 viteve të fundit, Calzada ka luajtur një rol themelor në rritjen e markës Manchester City, një klub ku ai ka mbajtur rolin e shefit komercial për katër vitet e fundit.

Gjatë kësaj periudhe, City arriti të kapërcejë klubet më të fuqishme të futbollit evropian, si Real Madrid, Barcelona dhe Manchester United, për t’u bërë lider në qarkullim.

Calzada kishte qenë më parë drejtor i përgjithshëm i marketingut në Barcelonë nga 2002 deri në 2007, duke marrë pjesë aktive në rritjen komerciale të Blaugranës.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit