Juve pranë një tjetër lojtari me parametra zero; pas Ramsey, Rabiot dhe Buffon

Juventus

Juve pranë një tjetër lojtari me parametra zero; pas Ramsey, Rabiot dhe Buffon

11 Korrik 2019
22:45
Rigers Avdo
11 Korrik 2019
22:45
Rigers Avdo

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera