“Kam qarë bashkë me Paulo…”; partnerja e Dybala zbulon makthin: Vuaj nga anoreksia dhe bulimia

3 Tetor 2023
14:39
Alfred Lleshi
back button

Oriana Sabatini “zhveshet” dhe flet për problemet e saj me të ngrënit. Ajo e bëri këtë gjatë një programi televiziv në Argjentinë. Partnerja e Paulo Dybala zbuloi: “Të përballesh me problemet që lidhen me ushqimin është një ushtrim i përditshëm.

Çdo ditë duhet të ngrihesh dhe të vendosësh t’i bësh gjërat siç duhet. Është një temë e vështirë për t’u shpjeguar. Nuk ka asnjë ilaç që të bën të ndihesh më mirë. Unë vuaj nga anoreksia e ushqimit, duhet të jetoj me të. Por për të jetuar duhet të hani”.

Oriana Sabatini flet për momentet e vështira që ka përjetuar me Paulo Dybala në krah të saj: “Këto probleme kanë ndikuar në aspekte të tjera të jetës sime, praktikisht të gjitha aspektet. Ndonjëherë është vërtet rraskapitëse: kam qarë me të dashurin dhe me miqtë e mi, ndaj pyes veten kur e gjitha kjo do të marrë fund.

Gjatë gjithë jetës sime kam pasur një marrëdhënie të tmerrshme me ushqimin. Fillova me anoreksi kur isha 15 vjeçe, pastaj pata një çrregullim të tepruar të të ngrënit”. Në një film ajo duhej të luante rolin e një vajze që kishte probleme me të ngrënit: “Kishte episode ku personazhi im ngopej me ushqim dhe unë shfrytëzova rastin për ta bërë atë në të vërtetë”.

Oriana Sabatini më pas shpjegoi se “ngrënia e tepruar është fjalë për fjalë të hash derisa të ndihesh i sëmurë, deri në pikën e të vjellave ndonjëherë. Është të duash vërtet ta shtysh veten deri në limite. Por, pas një qejfi vjen më e keqja. Është e tmerrshme, je i ngarkuar, ndihesh fajtor, ndihesh si i dështuar. Është poshtëruese pse po e lëndon veten kështu. Po ha për të lënduar veten”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit