Flamurtari

Flamurtari

një muaj më parë

Flamurtari befason, Pollozhani njeriu i rindërtimit

Diçka po lëviz në Vlorë!...

2 muaj më parë

Flamurtari në ajër, dorëzohet dhe "gjenerali"

E tmerrshme, e turpshme! ...

2 muaj më parë

Flamurtari, fond marramendës për pagat që nuk po duken

Nuk ka dyshime, vlonjatët paguhen ...

3 muaj më parë

Katastrofë: Flamurtari rrezikon regjistrimin në sezonin e ri!

Djersa dhe sakrificat nuk mund të shkelen me këmbë deri në këtë pikë!...