Futboll mix

Ndeshjet
Renditja

një ditë më parë

Ajax zyrtarizon pasuesin e Matthijs de Ligt

Të vështirë do e ketë ta zëvendësojë gjigantin e mbrojtjes!...

2 ditë më parë

Paralajmëron rikthimin, Mourinho rrëfen defektin e Balotelli &Co

“Special One” nuk ka fshehur vendimin e tij për të ardhmen, që pritet të materializohet shumë shpejt...

2 ditë më parë

Mrekullia Piast, dështimi Legia dhe fantazmat që rrethojnë titullin në Poloni

Përmbysja e fundit në javën mbyllëse të sezonit ka ndodhur në 1993 dhe ishte skandal i paparë!...

2 ditë më parë

Një golashënues nga Tanzania dhe talente, Genk shpallet kampion pas 8 vitesh!

Sezon fantastik, vitin tjetër në Champions...

2 ditë më parë

Ish-interisti sulmohet nga vëllai: “Çfarë turpi që jemi një gjak… tradhtarët vriten!”

Edhe pse një familje, kur vjen pun ate skuadra e zemrës nuk ka kompromis, madje as me vëllain, ish-y...

2 ditë më parë

Reali parakalon Manchester United, dominon Anglia. Ja klubet më të vlefshme në botë

Publikohet raporti më i fundit vjetor i “Brand Finance”...

një ditë më parë

Ajax zyrtarizon pasuesin e Matthijs de Ligt

Të vështirë do e ketë ta zëvendësojë gjigantin e mbrojtjes!...

2 ditë më parë

Paralajmëron rikthimin, Mourinho rrëfen defektin e Balotelli &Co

“Special One” nuk ka fshehur vendimin e tij për të ardhmen, që pritet të materializohet shumë shpejt...

2 ditë më parë

Mrekullia Piast, dështimi Legia dhe fantazmat që rrethojnë titullin në Poloni

Përmbysja e fundit në javën mbyllëse të sezonit ka ndodhur në 1993 dhe ishte skandal i paparë!...

2 ditë më parë

Një golashënues nga Tanzania dhe talente, Genk shpallet kampion pas 8 vitesh!

Sezon fantastik, vitin tjetër në Champions...

2 ditë më parë

Ish-interisti sulmohet nga vëllai: “Çfarë turpi që jemi një gjak… tradhtarët vriten!”

Edhe pse një familje, kur vjen pun ate skuadra e zemrës nuk ka kompromis, madje as me vëllain, ish-y...

2 ditë më parë

Reali parakalon Manchester United, dominon Anglia. Ja klubet më të vlefshme në botë

Publikohet raporti më i fundit vjetor i “Brand Finance”...