Kombëtaret

Kombëtaret

6 ditë më parë

Mahrez i përgjigjet politikanit racist: Ai gol ishte për ty!

Politika dhe sporti, sa larg njëra-tjetrës!...

8 ditë më parë

Valdano fshikullon Messin: Argjentina, e kënaqur me të. Unë, vetëm pjesërisht...

"Konstatoj vendime të papërshtatshme për një kapiten"...

9 ditë më parë

Me qepje e dhëmb të thyer nga torturat në burg, tifozi sulmon FIFA-n

26-vjeçari pretendon se është keqtrajtuar nga forcat e ligjit, vetëm se mbante veshur fanellën e eki...

9 ditë më parë

Dybala tregon të vërtetat e Botërorit 2018 me Argjentinën: Me Sampaolin nuk flisja fare…

"Trajneri kurrë nuk bisedoi me mua, kurrë nuk më tha asgjë"...