Kosova

Kosova

6 ditë më parë

1997-2019; kameramani anglez i luftës dhe i paqes… kosovare. Fotografia që të rrëqeth…

"Ferr-parajsa" e Kosovës, kameramani anglez është dëshmitar i gjallë...

6 ditë më parë

“Gazzetta dello Sport” e përfshin Kosovën te "Hirushet", që ëndërrojnë “Euro 2020”

"Kush e forcon më shumë imazhin gjeopolitik se rezultatet e kombëtares së këtij shteti ballkanas?"...

6 ditë më parë

“Po çka po ndodh kështu?” Ja si u “çart” komentatori kosovar te goli i Berishës (video)

"Vetëm 50 sekonda dhe çmenden kosovarët. Nuk jemi normalë ne, të nderuar teleshikues...”...

7 ditë më parë

Shameti i pafat, operohet dhe mungon gjatë / Gjilani gjen zëvendësues

Nuk nis mirë aventura kosovare për mbrojtësin ...