Luftëtari

Luftëtari

16 ditë më parë

UEFA plas bombën, ekipi shqiptar po hetohet për trukime

Për të arritur në maje është e vështirë, ndërsa për të qëndruar në nivele të larta është akoma më e ...

18 ditë më parë

Prezantim e stërvitje, Realdo Fili nis jetën gjirokastrite

22-vjeçari tani duhet të mos e humbasë shansin që i jepet...

18 ditë më parë

Kukësi troket sërish te Luftëtari, tani do një mbrojtës, por duhen para "kesh"!

Pasi siguroi Vasil Shkurtajn dhe Eduard Rrocan, Kukësi nuk ndalet. Ashtu si presidenti Safet Gjici p...

19 ditë më parë

Gjuri i mallkuar i zbehu karrierën, tani nis një jetë të re te Luftëtari!

Polizoi Arbri, dikur futbollist, do të jetë zv trajner i Luftëtarit. E zgjodhi Gentian Mezani. Ekipi...

24 ditë më parë

Luftëtari gjen shpëtim, miliona lekë kalojnë në llogarinë bankare

Luftëtari duket se ka gjetur shpëtim, pasi Bashkia ka akorduar në llogari të klubit një buxhet prej ...

një muaj më parë

Tatimet dhe hetimi i UEFA-s, Luftëtari nuk ka më "oksigjen ekonomik"!

Sikur të mos mjaftonin rrogat e prapambetura, pakënaqësitë brenda grupit, por edhe largimet e yjeve ...

një muaj më parë

Luftëtari gjen zëvendësuesin e Rrocës, por ka pafund probleme!

Luftëtari ndodhet në pikën zero, ose më saktë nën zero. Ekipi gjirokastrit ka probleme pafund me fin...