Skënderbeu

Skënderbeu

21 ditë më parë

Vangjeli: “Skënderbeu e mbyll në të tretin! Largohem nëse vendimi është negativ”

"Personalisht unë nuk do të qëndroj më në Korçë nëse vendimi do të jetë negativ, sepse do të shikoj ...

21 ditë më parë

Skënderbeu, Shehi: “Fitore për objektivat, unë nuk kryqëzoj futbollistë!”

“Jam nga ata që nuk i kryqëzoj futbollistët dhe nuk do ta bëjmë kurrë, madje edhe ndaj futbollistëve...

24 ditë më parë

Bregu rigjen buzëqeshjen: Tre muaj jashtë, sa e vështirë!

Vlonjati kthehet te goli, në ndeshjen më të rëndësishme të këtij viti......

një muaj më parë

Shehi: Kishim fatin kundër, nuk kemi lider

Flet trajneri i Skënderbeut ...

një muaj më parë

Shehi: KAS? Jemi si ata familjarët që presim rezultatin pas operimit

Trajneri i Skënderbeut flet para Laçit ...

një muaj më parë

Letra zyrtare: Gjyqi i Skënderbeut bëhet telenovelë pa fund

Vjen letra e zyrës ligjore!...