This website requires JavaScript.

Sporte të tjera

Sporte të tjera

3 ditë më parë

Andy Ruiz rikthehet në palestër, Tyson Fury bën deklaratën surprizë

Viti 2020 mjaft interesant për peshën e rëndë

3 ditë më parë

Legjenda e NBA godet Italinë: Atje kam qenë dëshmitar i racizmit

Rastet e fundit me Lukaku, Balotelli etj. në Serie A paskan “rrënjë” të thella në kohë

4 ditë më parë

Shpresë në Australi, pas tymit të zjarreve rikthehet shiu dhe… tenisi

Gjatë ditëve në vijim situata do të jetë normale