Vllaznia

Vllaznia

një muaj më parë

U tha se iku, se synon të bëhet trajner; Firat sqaron situatën te Vllaznia

"Nuk jam problem për Vllazninë dhe do ta mbështes administratorin Lici gjithë kohën"...

një muaj më parë

Alen Sherri larg Vllaznisë, ka ofertë nga gjiganti qipriot!

Vllaznia gati të arkëtojë klauzolen e majme për talentin...