Kontrata deri në 2024 dhe klauzola 70 milionëshe zbehin objektivin e Barcelonës

Barcelona

Kontrata deri në 2024 dhe klauzola 70 milionëshe zbehin objektivin e Barcelonës

12 Qershor 2019
20:13
Ergis Tafalla
12 Qershor 2019
20:13
Ergis Tafalla

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera