Kriza financiare nga koronavirusi: Atletico Madrid merr vendim zyrtar mbi rrogat!

2 Prill 2020
17:14

Pas Barcelonas, edhe Atletico Madrid ka arritur sot pasdite një akord me futbollistët dhe stafin teknik për shkurtimin e 70% të rrogave: për të siguruar të paktën rrogën e 430 punëtorëve të klubit dhe për të mos i shkarkuar. 

E njëjta gjë u bë ditë më parë edhe nga Messi & Co.Pritet që shumë shpejt të njëjtat hapa të ndërmerren edhe nga Real Madrid, që ka një tavan rrogash super të lartë.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit