Kupa e Shqipërisë në xhudo, shpallen fituesit për të rritur e kadetë

27 Tetor 2021
11:38
Gentian Spiri

Në kryeqytet, u zhvillua Kupa e Shqipërisë në sportin e xhudos, një event që mblodhi sportistët më të mirë në vend. Sfidat e këtij aktiviteti ishin mjaft të bukura, ndërkohë që morën pjesë sportistë nga ekipet e Tiranës, Studentit, Judo Vllaznia, Besëlidhja etj., meshkuj e femra.

Garat u zhvilluan për të dyja kategoritë, senior dhe kadetë. I pranishëm në këtë event ishte edhe trajneri i njohur kosovar Driton Kuka, që stërvitet kampionet olimpike të këtij sporti si Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova, Distria Krasniqi etj. Ai dha kontributin e tij në këtë event.

Fituesit, kategoria senior (M)

-60kg, Hendrik Menga (Studenti)

-66kg, Tobias Menga (Studenti)

-73kg, Indrit Çullhaj (Tirana)

-81kg, Xhovani Shkoza (Judo Vllaznia)

-90kg, Erson Ramaj (Studenti)

-100kg, Arvin Çullhaj (Tirana)

+100kg, Dritan Visha (Studenti)

Fituesja, kategoria senior (F)

-63kg, Kasandra Kovaçi (Judo Vllaznia)

Fituesit, kategoria kadetë (M)

-60kg, Ejsi Ahmeti (Tirana)

-66kg, Kjano Hoxha (Tirana)

-73kg, Dorian Angjeli (Tirana)

-81kg, Andri Nikulaj (Beselidhja)

+90kg, Aljon Agolli (Tirana)

Fituesja, kategoria kadetë (F)

-57kg, Erisa Brahimaj (Tirana)

Lajme të tjera

Lajmet e fundit