Lajm i madh për shqiptarët! Champions-in do ta shihni falas në RTSH

24 Qershor 2020
11:44
Alfred Lleshi

Në kulmin e halleve të shumta, të majisura edhe nga pandemia e Covid-19, shqiptarët kanë marrë sot një lajm të mirë. E kemi fjalën për dashamirësit e futbollit, atij më të bukurit, emocionuesit dhe elitarit, që përfaqësohet nga klubet më të mira të kontinentit. Champions-i do të shihet pa pagesë në ekranin e Televizionit Publik Shqiptar në periudhën 2021-2024. Kjo gjë është konfirmuar nga vetë ekrani në fjalë:

“RTSH, transmetuesi publik, plotëson ëndrrën e shqiptarëve, duke sjellë pa asnjë pagesë shtesë në ekran sezonet 2021-2024 të Ligës së Kampionëve, kompeticionit më të dashur e të ndjekur në mbarë kontinentin tonë, pse jo, edhe në glob. Radio Televizioni Shqiptar fituar të drejtën e transmetimit të “UEFA Champions League” për sezonet 2021-2022, 2022-2023 dhe 2023-2024. Pasi e ka fituar tenderin e të drejtave televizive, organizuar nga UEFA, tashmë ka nënshkruar zyrtarisht edhe kontratën për paketën e transmetimit pa pagesë në territorin shqiptar, duke filluar nga muaji gusht i vitit të ardhshëm”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit