Laporta dhe premtimi i madh: “Fiksojeni, brenda 5 vitesh do kemi fituar shumë tituj!”

29 Shkurt 2024
19:24
Telesport
back button

“Brenda pesë viteve unë shoh një Barcelona të shkëlqyer me shumë tituj”. Presidenti i Blaugrana-s, Joan Laporta foli në një event të sponsorizimit të markës Cupra për ambiciet e ekipit dhe ADN-në e klubit, e cila është bazuar në zhvillimin e talenteve vendase për shumë vite:

“Tek Barça ne gjithmonë kemi zgjedhur talentin që në moshë shumë të re. Përkushtimi për formimin e klubit tonë është unik në botë.Kanë dalë gjenerata që kanë sjellë rezultate të jashtëzakonshme.

Dhe kjo kalon brez pas brezi. Ka një vazhdimësi. Ka qenë një brez i lavdishëm që na ka çuar drejt sukseseve të mëdha dhe falë kësaj, me një efekt ngjitës që reflekton shumë të rinj, një tjetër po shfaqet. Është një nga pikat tona të forta, mënyra jonë e të qenurit. Angazhimi ynë fillon me të rinjtë me një Masia të klasit botëror dhe njohuri që i eksportojmë në shumë vende”.

Presidenti shtoi se “që klubi të jetë i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm, si nga pikëpamja sportive dhe ekonomike, është shumë i rëndësishëm përkushtimi ndaj futbollistëve tanë vendas. Ne kemi qenë gjithmonë të suksesshëm kur ekipi përbëhej kryesisht nga djem të rritur nga ne, me aftësi të nivelit të lartë”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit