“Lautaro Martinez më i mirë edhe se Dybala i kohës së artë! Conte nxehej shpesh sepse ai…”

22 Shkurt 2021
19:23
Telesport

Në editorialin e tij për Corriere della Sera, gazetari Mario Sconcerti, duke folur për Interin, gjithashtu përparoi krahasimin midis Dybala dhe Lautaro Martinez:

“Lautaro gjithmonë ka shënuar, por shpesh ka humbur destinacionin. Deri tetë ditë më parë, 8 nga 10 golat e tij ishin shpërndarë në ekipe të mesme të vogla. Puna e vërtetë kishte qenë gjithmonë e Lukakut.

Conte u ankua, ai nuk e pa të famshmen LuLa, nuk kishte një çift, kishte një saprofit pak elegant.

Kërcimi i Lautaros në cilësi është kërcimi i të gjithë Interit!

Lautaro shkon përtej Dybala më të mirë sepse ai nuk ka asnjë pasiguri për rolin e tij dhe është ende në moshën në të cilën imagjinata është substancë.

Pjekuria e tij dhe prania e Lukakut në krah të tij anulojnë shumë dëmin e shkaktuar Interit nga mungesa e një top player”, thotë gazetari.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit