Legjenda e NBA investon në sportet elektronike

12 Gusht 2019
22:02

Një investim befasues nga një ish-yll i NBA tregon edhe njëherë lidhjen mes sporteve tradicionale dhe atyre elektronike.

Kevin Garnett, një ish MVP në NBA, ka investuar në Triumph Esports, nëpërmjet kompanisë së tij, Big Ticket Sportsw LLC, këtë e lajmëroi organizata ditën e hënë. Ky është investimi i parë i Garnett në sportet elektronike.

Triumph është një kopani që prodhon evenimente kompetitive në esports, për lojëra si Overwatch, Apex Legends, Teamfight Tactics.

Nuk ka detaje për shumën e investuar nga Big Ticket Sports.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit