Leiciester, festimi i Maddison bëhet viral (VIDEO)

17 Janar 2021
11:39
Denis Hakanaj

Gol, fitore dhe festim shumë special.

Mbrëmja e djeshme ka qenë fantastike për James Maddison.

Leicster-i i tij ka fituar 2-0 kundër Southampton dhe goli i tij ka patur një efekt pozitiv viral jo vetëm për ndeshjen.

Lojtari i Dhelprave, në fakt, ka dashur t’u kujtojë të gjithë shokëve rregullat e FA-së në lidhje me ndalimin e kontaktit në festimet në grup.

Atëherë Maddison, menjëherë pas golit, i ka ftuar në fillim të gjithë shokët e skuadrës të afrohen,  për t’u dhënë më pas dorën në mënyrë virtuale dhe duke ruajtur distancat.

Festimi origjinal ka bërë xhiron e internetit.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit