Ligue 1 ndryshon, ja si do të jetë nga sezoni 2023-24

13 Tetor 2021
17:46
Denis Hakanaj

Ligue 1 ka lajmëruar se në fundin e sezonit të ardhshëm katër skuadra do të bien nga kategoria dhe vetëm dy do të ngjiten nga Ligue 2.

Kjo do të thotë se kampionati francez do të jetë me 18 skuadra nga sezoni 2023-24 dhe jo më me 20.

Një ndryshim ky që mund t’u japë një shtysë edhe  kampionateve të tjerë që po mendojnë ta bëjnë një gjë të tillë.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit