“Man United? Dua të qëndroj tek Juve dhe të jap gjakun tim për këtë fanellë”

Juventus

“Man United? Dua të qëndroj tek Juve dhe të jap gjakun tim për këtë fanellë”

09 Shtator 2019
21:15
Rigers Avdo
09 Shtator 2019
21:15
Rigers Avdo

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera