Marrëdhënia me Griezmann dhe dëshira për të rikthyer Neymar, Messi flet hapur!

Barcelona

Marrëdhënia me Griezmann dhe dëshira për të rikthyer Neymar, Messi flet hapur!

09 Tetor 2019
17:23
Telesport
09 Tetor 2019
17:23
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera