Maxi Lopez dhe zgjedhja e Wanda-s: Nuk ia uroj as armikut më të keq

31 Maj 2020
15:49
Denis Hakanaj

Në një lidhje direkte në Instagram, Maxi Lopez ka folur për karrierën e tij, por edhe për gjëra personale. Si marrëdhënia me ish-gruan tij, Wanda Nara, dhe fëmijët e tij.

“Nuk i shoh prej pothuajse katër muajsh. Sapo të hapen krahinat, do të shkoj t’i takkoj. Më mungojnë shumë. Po numër ditët”, ka thënë Lopez.

“Nuk ia uroj Rosenfeld-in as vetes dhe as mikut tim më të keq”, ka thënë ai duke iu referuar avokates që ka mbrojtur ish-gruan e tij.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit