This website requires JavaScript.

“Më fyejnë dhe kujtojnë se më trembin, por kanë frikë nga hija e tyre”

MMA

“Më fyejnë dhe kujtojnë se më trembin, por kanë frikë nga hija e tyre”

05 Korrik 2019
09:41
Gentian Spiri
05 Korrik 2019
09:41
Gentian Spiri

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera