"Më ka mësuar Henry!", talenti që Arsenali humbi për 200 mijë sterlina dhe u rrit te Ajaxi çmend Holandën!

Futboll mix

"Më ka mësuar Henry!", talenti që Arsenali humbi për 200 mijë sterlina dhe u rrit te Ajaxi çmend Holandën!

10 Tetor 2019
14:42
Telesport
10 Tetor 2019
14:42
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera