Menaxheri i yllit të Milan-it: Ka dëshirë të qëndrojë, por…

13 Shkurt 2020
19:56
Denis Hakanaj

Menaxheri i Andrea Conti-it, Mario Giuffreda, ka pranuar mundësinë e largimit nga Milan-i tyë klientit të tij.

“E ardhmja e Andrea-s? Është akoma herët për të folur për këtë. Tani ka gjëra më të rëndësishme dhe ai është i përqendruar, mendon të bëjë mirë me Milan-in”, ka thënë Giuffreda.

“Në fundin e sezonit do të bëjmë vlerësimet e duhura. Është normale që ka dëshirë të qëndrojë. Kush nuk do të donte të luante te një klub i madh si Milan-i? Por është akoma herët të flasim për të ardhmen”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit