Messi dhe Suarez nuk kanë folur në pjesën e parë ndaj Bilbao-s

Barcelona

Messi dhe Suarez nuk kanë folur në pjesën e parë ndaj Bilbao-s

11 Shkurt 2019
21:58
Rigers Avdo
11 Shkurt 2019
21:58
Rigers Avdo

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera