Messi-Inter, Braida shuan ëndrrat: Mbreti nuk lëviz nga aty ku është Zot!

3 Gusht 2020
22:26
Telesport

Messi-Inter, ëdnërr apo mundësi reale? Deri tani një utopi, sipas deklaratave të Interit dhe Barcelonas, ndërsa Ariedo Braida, ish-drejtues i Milanit dhe Barcelonas, provon të bëjë një sqarim sipas mendimit të tij.

Barcellona, giallo Messi: ricaduta muscolare smentita - Corriere ...

“Sipas mendimit tim Messi nga Barcelona nuk do të lëvizë, duke ditur pak për të dhe familjen e tij. Do të jetë e vështirë për ta transferuar atë, ai është një mbret atje, ai është shumë i dashur, ai i ka dhënë shumë Barçës dhe është kampion. Në moshën 33 vjeç, mendoj se ai do të dëshirojë të vazhdojë përsëri te Barcelona”.

Barcellona, Messi: "Champions? Imparare dagli errori commessi ...

“Messi jeton një realitet ku në moshën 33 vjeç është një Zot dhe nuk mund të shkojë duke kërkuar aventura të tjera. Ai është mirë, nëse e meriton, ai është kampion, për sa kohë që e bën atë duhet të luajë sepse është një kënaqësi për ata që e duan futbollin: Unë mendoj se ai nuk do të lëvizë prej andej, atëherë ndoshta unë mund të jem i gabuar “.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit