Messi, një miqësore prej 450 mijë eurosh dhe një... shpërngulje!

Barcelona

Messi, një miqësore prej 450 mijë eurosh dhe një... shpërngulje!

08 Shkurt 2019
17:08
Denis Hakanaj
08 Shkurt 2019
17:08
Denis Hakanaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera