Mohammed Ben Sulayem, garazhi i presidentit të ri të FIA-s vlen 130 milionë euro

6 Janar 2022
17:13
Denis Hakanaj

Pasardhësi i jean, Todt, ish-kampion në garat rally, mund të krenohet me një koleksion makinash me të vërtetë unik.

Në garazhin e presidentit të ri të FIA-s janë disa prej markave më prestigjioze në botë, si Ferrari, Porsche, Jaguar dhe Bugatti.

Ja koleksioni i tij me katër rrota që vlen  më shumë se 130 milionë euro.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit