Mourinho flet për gjithçka: Guardiola, United, Pogba, finalja e Champions-it dhe PSG

Futboll mix

Mourinho flet për gjithçka: Guardiola, United, Pogba, finalja e Champions-it dhe PSG

15 Maj 2019
11:58
Artan Drazhi
15 Maj 2019
11:58
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera