Futboll

Mourinho: “Inter gjithmonë në zemrën time, vuaj kur nuk fiton!”

Inter ka përzemër Josè Mourinho, dhe Josè Mourinho mban në zemër Interin. Tifozët nuk harrojnë ëndrrën e realizuar bashkë me “Special One”, por as trajneri nuk e harron atë sukses. Në fakt, këtë gjë e ka konfirmuar vetë trajneri portugez për programin “Domenica Sportiva”: “Emri im është aty, në historinë e një klubi, të cilin e mbaj në zemër, kjo për mua është një krenari fantastike”.

Imazh i ngjashëm

“Por një hisotri e bukur përpara nesh, pas nesh, këto vite pap tituj janë vite tranzicioni që nevojitet të pranohet me qetësi dhe shpresë, por Inter do të jetë gjithmonë Inter. A më dhemb teksa e shoh të mos fitojë? Pak po, por jam gjithmonë aty për të ndjekur rezultatet e tyre, dhe për eksperiencë, ky është vetëm një moment tranzicioni, nuk mund të fitohet gjithmonë. Edhe Juventusit do t’i vijë momenti, kur do të ndalin së fituari”, deklaroi Mourinho mbi lidhjen e tij speciale me Inter.

Më shumë nga Futboll