Napoli mposht Genoa-n dhe shiun për të marrë 3 pikët

Seria A

Napoli mposht Genoa-n dhe shiun për të marrë 3 pikët

10 Nëntor 2018
22:39
Rigers Avdo
10 Nëntor 2018
22:39
Rigers Avdo

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera