"Në Luksemburg më shihnin sikur kisha ardhur nga Marsi, por gjeta bukë dhe strehim"

Juventus

"Në Luksemburg më shihnin sikur kisha ardhur nga Marsi, por gjeta bukë dhe strehim"

13 Gusht 2019
18:27
Telesport
13 Gusht 2019
18:27
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera