NË SHTËPI SËRISH | Pas 3 vitesh “emigrim”, idhulli i Boca Juniors kthehet

21 Janar 2022
18:05
Telesport

“Përsëri në shtëpi, Pipa Benedetto! Mirë se erdhe!”. Kështu Boca Juniors njofton rikthimin e qendërsulmuesit pas eksperiencave të Marsejës dhe Elches.

Prandaj, aventura e tij evropiane sigurisht që nuk është emocionuese: në dy vjet me OM-në, shifrat ishin 17 gola në 71 ndeshje, ndërsa 6 muajt në Spanjë ishin shumë më keq: 2 gola në 16 ndeshje.

Benedetto, 31 vjeç, kishte mbrojtur tashmë ngjyrat e Bocas nga viti 2016 deri në vitin 2019 dhe aty konsiderohet si një farë idhulli…

Lajme të tjera

Lajmet e fundit