Nedved komentin shortin ndaj Ajax dhe “rinovon” me Allegri-n

Juventus

Nedved komentin shortin ndaj Ajax dhe “rinovon” me Allegri-n

15 Mars 2019
12:45
Artan Drazhi
15 Mars 2019
12:45
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera