"Neymar? Është i dhunshëm dhe i droguar, duhet arrestuar"

Paris SG

"Neymar? Është i dhunshëm dhe i droguar, duhet arrestuar"

09 Qershor 2019
16:57
Denis Hakanaj
09 Qershor 2019
16:57
Denis Hakanaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera