Neymar, Mbappe dhe Icardi; Të gjithë në stërvitje, por PSG iu ka bërë dalje!

Paris SG

Neymar, Mbappe dhe Icardi; Të gjithë në stërvitje, por PSG iu ka bërë dalje!

12 Shtator 2019
15:12
Artan Drazhi
12 Shtator 2019
15:12
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera