Notat e Tottenham: Zhgënjejnë Kane dhe Alli. Son mundohet, por s'ka mbështetje

Tottenham

Notat e Tottenham: Zhgënjejnë Kane dhe Alli. Son mundohet, por s'ka mbështetje

02 Qershor 2019
00:06
Denis Hakanaj
02 Qershor 2019
00:06
Denis Hakanaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera