“Nuk ka kohë për llogari, mos e quani titullin si të fituar…”

14 Korrik 2020
17:28
Telesport

Trajneri i Juventusit, Maurizio Sarri flet për peshën e titullit: “Titulli nuk duhet marrë si i mirëqenë ose i fituar, duhet të luftohet deri sa të vijë! E kemi në duart tona, nëse marrim 11 pikë arrijmë qëllimin por nuk mendoj se ka ndonjë person aq sipërfaqësor sa ta marrë atë si të mirëqenë”.

“Në sport nuk ka ndonjë rezultat të dukshëm. Përpiqem që të mbetem jashtë kritikave, nuk frekuentoj dhe nuk do të frekuentoj kurrë rrjetet sociale për zgjedhje të jetës. Njerëzit në rrugë na japin mbështetje dhe dashuri”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit