Nuk ndodhte prej 28 vitesh, Sarri i vendos "vulën e turpit" vetes dhe Chelsea

Chelsea

Nuk ndodhte prej 28 vitesh, Sarri i vendos "vulën e turpit" vetes dhe Chelsea

11 Shkurt 2019
10:29
Alfred Lleshi
11 Shkurt 2019
10:29
Alfred Lleshi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera