Organizim i dështuar në Air Albania! Ndaluan shishet e ujit në hyrje, i shitën me tapa brenda stadiumit…

13 Tetor 2021
0:56
Telesport

Ndonjëherë e kërkojmë skandalin vetë, sepse e kemi në gjak ose thjesht e kemi zakon… E nëse ndoshta një nga ato shishet e hedhur mund të gjakoste ndonjë futbollist nga forca e tapës, sigurisht që faji do të ishte vetëm i tifozerisë dhe jo i organizuesve…

Sepse ishin ata që lajmëruan se nuk do të lejohen shishe uji me tapa dhe pastaj, çuditërisht, në pjesën e dytë të ndeshjes, duke u lodhur në shitjen vetëm me gota, nisën të jepnin shishet direkt të mbyllura: ujë, coca-cola dhe madje birrë…

Lajme të tjera

Lajmet e fundit