Mix Bota

Orton, një kaçavidë, një kafaz dhe veshi i Jeff Hardy; pamje brutale në ring (video)

Pamje brutale, të denja vetëm për sportin e Wrestling. Në një moment të luftës në ring, Orton merr një kaçavidë dhe e kalon atë përmes vrimës, që Jeff Hardy ka në veshin e tij dhe…(shihni videon)

Më shumë nga Mix Bota