E-SPORTS

Overwatch fiton çmimin “Loja e Vitit”

Overwatch është shpallur Loja e Vitit gjatë çmimeve të eSports London ditën e martë.

Overwatch ka arritur të mposhtë konkurrencën e League of Legends, Fortnite, Dota 2, CS:GO, dhe shumë të tjera.

Blizzard, shtëpia prodhuese e Overwatch, gjithashtu ka fituar çmimin e kompanisë së vitit.

Overwatch ka qenë një nga lojërat më të mira “multiplayer” që ka krijuar Overwatch League, liga e parë që implementonte ekipe në varësi të qytetit në vend të sponsorëve.

Çdo ekip gjithashtu mbështetet nga një pronar që përfaqëson qytetin.

Më poshtë keni çmimet e tjera të evenimentit.

Esports Unsung Hero Of The Year: Milos ‘Faceit Mikey’ Nedeljkovic

Esports Videographer of the Year: Davis ‘Hitch’ Edwards

Streaming Platform of the Year: Twitch

Esports Breakthrough Game of the Year: Fortnite

Esports Console Rookie of the Year: Kenny Williams

Esports PC Rookie of the Year: Gabriel ‘Bwipo’ Rau

Esports Photographer of the Year: Stephanie Lindgren

Esports Coverage Website of the Year: ESPN Esports

Esports Team of the Year: Astralis (CS:GO)

Esports Supporting Agency of the Year: Evolved Talent Agency

Esports Commercial Partner of the Year: Intel

Esports Journalist of the Year: Jacob Wolf

Esports Hardware Provider of the Year: Nvidia

Esports Live Event of the Year: Overwatch League Grand Final 2018

Esports Broadcaster of the Year: Clint ‘Maven’ Evans

Esports Personality of the Year: Tyler ‘Ninja’ Blevins

Streamer of the Year: Tyler ‘Ninja’ Blevins

Esports Console Player of the Year: Mossad ‘MSdossary’ Aldossary

Esports Organisation of the Year: Cloud9

Telesport është krenar që bashkëpunon me Krowd9, një aplikacion fantastik i futbollit për shqiptarët! Shkarkojeni > bit.ly/krowd9 për video me përmbledhje ndeshjesh, njoftime të menjëhershme për golat dhe të gjitha lajmet e Telesport! Krowd9 është i përdorshëm në shqip, italisht dhe anglisht.

Më shumë nga E-SPORTS